16 Μαΐ 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ: «Ούτε μια ψήφος στο ΕΛΑΜ!»

 «Ούτε μια ψήφος στο ΕΛΑΜ!»

Μαύρο στους φασίστες του ΕΛΑΜ στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, το επίσημο παράρτημα της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στην Κύπρο.

Οι  ΕΛΑΜίτες, νοσταλγοί του Χίτλερ και θαυμαστές της εγκληματικής ΕΟΚΑ Β’, ξυλοφόρτωσαν και τραυμάτισαν τον Ιούλιο του 2010 νιγηριανό φοιτητή στο κέντρο της Λευκωσίας. Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, διέλυσαν βίαια το αντιρατσιστικό Φεστιβάλ «Rainbow» στη Λάρνακα, όπου και μαχαίρωσαν τον τουρκοκύπριο τραγουδιστή Sertunç Akdoğdu. Τον ίδιο μήνα επιτέθηκαν και χτύπησαν γυναίκα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ γιατί την πέρασαν για «ξένη». Το 2011 επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον λαχειοπώλη Μιχάλη Τσιάκκα στην οδό Λήδρας γιατί τόλμησε να αμφισβητήσει την ρατσιστική τους προπαγάνδα. Το 2013 μερικές δεκάδες φασίστες κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με ρόπαλα και βόμβες μολότοφ σε Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες που ήταν συγκεντρωμένοι στο οίκημά τους στη Λεμεσό. Το 2013 επιτέθηκαν επίσης με βόμβες μολότοφ στο χώρο διαμονής 15 αιγύπτιων εργατών στο Τραχώνι και πιο πρόσφατα, προσπάθησαν να διαλύσουν δημόσια συγκέντρωση στη Λεμεσό, με κύριο ομιλητή τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
Ο αρχηγός του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, ήταν ένας  από τους υπαρχηγούς του υπόδικου σήμερα φύρερ της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου. Το ΕΛΑΜ συνδέεται και με άλλες νεοφασιστικές οργανώσεις, όπως με τους  ισπανούς νεοφασίστες της Falange, με τους γερμανούς νεοναζιστές του NPD και, τελευταία, με την ουκρανική φασιστική συμμορία Svoboda.

Δηλητηριάζουν την κοινωνία με τον εθνικισμό, το ρατσισμό και τη ξενοφοβία, οργανώνουν ρατσιστικές διανομές τροφίμων «μόνο για Έλληνες», οργανώνουν παρελάσεις μίσους και τρομοκρατίας σε στρατιωτικούς  σχηματισμούς με  ρόπαλα και πυρσούς ενάντια στους Τουρκοκύπριους και απροστάτευτους μετανάστες.
Ο Χίτλερ ενοχοποίησε τους Εβραίους και κατέληξε στο Ολοκαύτωμα. Σήμερα οι εδώ νεοφασίστες μετατρέπουν τους μετανάστες, τους πολιτικούς πρόσφυγες και τους Τουρκοκύπριους σε αποδιοπομπαίους τράγους για την φτώχεια, την υποβάθμιση της ζωής, την ανεργία, την διάλυση του κράτους Πρόνοιας και της δημόσιας Παιδείας και Υγείας.

Ο φασισμός είναι ένα κοινωνικό καρκίνωμα που τρέφεται από την απόγνωση της ανεργίας, τη μιζέρια και τα κοινωνικά αδιέξοδα που φέρνει σε χιλιάδες εργαζόμενους η οικονομική κρίση με τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας.

Το ΕΛΑΜ δεν είναι άλλο ένα κόμμα ανάμεσα στα άλλα που προσβλέπει απλώς να κερδίσει μια θέση στο κοινοβούλιο στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας, αλλά μια νεοναζιστική οργάνωση με παρακρατική δράση που στόχο έχει την κατάλυση της ίδιας της δημοκρατίας.

Κάθε ψήφος στο νεοναζιστικό ΕΛΑΜ αποτελεί δυνάμωμα της φασιστικής απειλής  και τρομοκρατίας ενάντια στους μετανάστες, πολιτικούς πρόσφυγες, Τουρκοκυπρίους, συνδικαλιστές, εργαζόμενους αλλά και σε κάθε δημοκράτη.

Καμιά ψήφος στους ΕΛΑΜίτες φασίστες, σ’ αυτούς που θέλουν να μάς στερήσουν όλα τα δημοκρατικά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.

              Ποτέ ξανά Φασιστική βαρβαρότητα.

14 Μάη 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Τηλ:99913629 / email: stopfascists@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: