2 Οκτ 2012

Για την τελευταία φασιστική εκστρατεία στη Λεμεσό


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συμπολίτες και συμπολίτισσες της Λεμεσού,

Το Σάββατο 29 του Σεπτέμβρη, με έκπληξη και οργή, είδαμε την εξόρμηση μιας δράκας φασιστών του Ελάμ στην πλατεία Διοικητηρίου, υπό το πρόσχημα της παροχής βοήθειας στους  Έλληνες.
Δίχως αιδώ και με περίσσεια λαϊκισμού επιχείρησαν, για λόγους επικοινωνιακούς, να φορέσουν το προσωπείο μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που ενδιαφέρεται υποτίθεται για τα προβλήματα διαβίωσης του ελληνικού στοιχείου της λεμεσιανής κοινωνίας.

Χαιρετίζουμε την αποστασιοποίηση και την έλλειψη ανταπόκρισης από μέρους της λεμεσιανής κοινωνίας απέναντι σε τέτοιου είδους προκλητικές δράσεις. Η έλλειψη συμμετοχής και τα αδιάθετα τρόφιμα που κουβάλησαν στη Λεμεσό ήταν η καλύτερη απάντηση της κοινωνίας μας.

Καταγγέλουμε τη δήθεν ανθρωπιστική δράση του Ελάμ, με τη φασιστική διάκριση  των αναξιοπαθούντων σε Έλληνες και μη. Καταγγέλουμε αυτή τη δράση τους ως εμπαιγμό μιας κοινωνίας, από τη δοκιμασία της οποίας οι φασίστες φιλοδοξούν (με φθηνό μιμητισμό των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής) να παράξουν, για ιδιοτελείς σκοπούς, μικροπολιτική υπεραξία.

Κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση
Αλληλεγγύη, Αυτοοργάνωση, Αγώνες κοινωνικοί
Καλύτερα φτωχός παρά φασίστας

 Επιτροπή για μια Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση (ΕΡΑΣ)
 Λεμεσός, 1/10/2012                                                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια: