21 Μαρ 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/03, 11 πμ. | ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Για αντίσταση ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό, που στρέφονται ενάντια στην ανθρωπότητα, τη δημοκρατία και την ελευθερία, διοργανώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη εβδομάδα δράσης, με κύρια αιχμή το Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014.

Οι δράσεις γίνονται με την ευκαιρία της 21ης Μαρτίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού, η οποία προκηρύχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το 1966 για το φόνο 69 διαδηλωτών στο Σιάρπενβιλ της Νότιας Αφρικής το 1960 από το καθεστώς του απαρτχάιντ. (/p>

Μαζικές εκδηλώσεις και πορείες προγραμματίζονται σε πάμπολλες πόλεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλού.

Συγκέντρωση στον κυκλικό κόμβο του "ΟΧΙ" το Σάββατο, 22 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, και πορεία μέχρι το τέρμα της οδού Λήδρας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!

Για να βάλουμε και την Κύπρο στο χάρτη της Ευρωπαϊκής κινητοποίησης ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό!

Μέχρι στιγμής, συμμετοχή έχουν δηλώσει: το ΑΚΕΛ, η ΔΕΟΚ, ο ΔΗΣΥ, η ΕΔΕΚ, η ΕΔΟΝ, η "Ελευσις", η ΕΡΑΣ, η Κίνηση Πολιτισμού, η ΚΙΣΑ, η ΝΕΔΑ, η ΝΕΔΗΚ, η Νεολαία ΕΔΕΚ, η Νεολαία Οικολόγων, η ΠΕΟ, οι Οικολόγοι-Περιβαλλοντιστές, το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, το Παγκύπριο Συμβούλιο Νεολαίας, η ΠΟΓΟ, η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών, η Πρωτοβουλία "Μένουμε Ευρώπη" και η "Πρωτοβουλία Σοσιαλιστών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: