24 Μαρ 2014

Ο χαιρετισμός της ΕΡΑΣ στην αντιρατσιστική - αντιφασιστική εκδήλωση του Σαββάτου

Εκ μέρους της ΕΡΑΣ χαιρετίζουμε τη σημερινή εκδήλωση.

Βρισκόμαστε εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας με δεκάδες χιλιάδες, με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που αυτή τη στιγμή γεμίζουν τις πλατείες του Λονδίνου, της Γλασκόβης, του Κάρντιφ, του Παρισιού, του Άμστερνταμ, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και πολλών άλλων ευρωπαϊκών πόλεων ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό.

Βρισκόμαστε εδώ για να καταγγείλουμε τις ρατσιστικές επιθέσεις ενάντια στους μετανάστες. Για να καταγγείλουμε τις επιθέσεις των φασιστών ενάντια στους τουρκοκύπριους. Για να καταγγείλουμε τον ρατσιστικό λόγο όπως εκφράζεται καθημερινά όχι μόνο από τους φασίστες αλλά και τα περισσότερα ΜΜΕ. Βρισκόμαστε εδώ για να καταγγείλουμε τη στάση ανοχής της κυβέρνησης, της αστυνομίας και των άλλων αρμοδίων αρχών απέναντι σε αυτές τις ρατσιστικές συμπεριφορές.

Βρισκόμαστε εδώ για να διατρανώσουμε την αποφασιστικότητα μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ενωμένοι όπως και σήμερα, ώστε οργανώσεις όπως τη Χρυσή Αυγή, αυτή τη ναζιστική συμμορία και το εδώ παρακλάδι της το ΕΛΑΜ να τις στείλουμε οριστικά και αμετάκλητα εκεί που πραγματικά τους αξίζει να βρίσκονται, στις υπονόμους της ιστορίας.

Non Pasaran

Δεν υπάρχουν σχόλια: