29 Φεβ 2012

Η κατασκευη επιθεσης εναντια στην ΑΗΚ

εν διεξαγεται στο facebook..εν το πρωτοσελιδο θεμα στην Αληθεια τζαι τον φιλελευθερο για εφτομαδες τωρα..απλα η εκστρατεια ανοιξεν τζαι σελιδες στο ιντερνετ..:)
Φυσικα πρεπει να βοηθηθουν οσοι εχουν αναγκη. Αλλα η ξαφνικη ευαισθησια [μονο για την Αηκ παρακαλω] για τα προβληματα που δημιουργουν οι συνθηκες περικοπων τζαι παγοποιησεων που εγιναν με την πιεση των ιδιων ακριβως εφημεριδων, εν νακκον υποπτη. Αλλα το αποκορυφωμα ηταν τζαι οτι εθκιεβασα στον φιλελευθερο οτι ο στοχος,μερικων, λαλει ενι να "ανοιξει η αγορα".
Ιντα μεσα στο καλοτζαιρι εν εγυρευκαμεν του ιδιωτες που επιασαν αδεια για παραγωγη ηλεκτρισμου τζαι ηταν αφαντοι;
Δηλαδη εσιει κοσμο που πιστευκει οτι οι ιδιωτες εν να τους διουν πιο φτηνα ενεργεια;
Κοιτα να δεις..
Τουτοι εν εκαταλαβαν τιποτε, που το ζητημα των τραπεζων;

Μια αμαρτωλη υποψια το σαββατοκυριακο της Σηκωσης: στην αμερικη εφωναζαν για κατι ψιχουλα που ηταν να δωθουν στους φτωχους τζαι τες μεσαιες ταξεις σαν επιστροφη φορων, για να καλυφτει οτι η φοροαπαλλαγη εισιεν σαν στοχο την τεραστια επιστροφη χρηματων στο ιδιωτικο κεφαλαιο: επιανεν ο φτωχος 100 δολαρια, τζαι ο πλουσιος η η τραπεζα/επιχειρηση εκατομυρια - τα οποια αφαιρουνταν υστερα που υπηρεσιες που εκοφκουνταν που τες μεσαιες ταξεις τζαι τους φτωχους.
Μηπως δαμαι μερικοι φωναζουν για τους φτωχους για να ευκολυνουν αλλους;
Υπαρχει μια λυση: αφου χρειαζονται χρηματα για να επιχορηγηθουν παροχες σε ευαλωτες ομαδες, τοτε να ενεργοποιηθει τζηνη η διασταση της συμφωνιας του Δετζεβρη που ελαλεν να φορολογηθει ο πλουτος. Διαφορετικα που θα βρεθουν τα χρηματα αν δεν αλλαξει το πλαισιο των παγοποιησεων που μερικοι εθελαν με τοσο παθος πριν λλιους μηνες;
[εννοειται οτι κανενας εν τολμα να πει τζαι γιατι ακριβωνει το πετρελαιο: το ισραηλ, οι αμερικανοι τζαι το εμπαρκο στο ιραν..ατε να δουμε αν το γυρισει η γλωσσα των δημοσιογραφων..:)]

απόσπασμα από
http://sirmastocomputer.blogspot.com/2012/02/blog-post_25.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλε μου φιλε το κειμενο σου με αφηνει αφωνο, γιατι θεωρητικα ενας αριστερος δεν επρεπε ποτε να στηριζει τη ληστρικη επιδρομη που κανει η ΑΗΚ (με τη βοηθεια του κραοτους και της βουλης) στην τσεπη του πολιτη! Προκειται για σκανδαλο και αν καποτε ενδιαφερεσαι να σου το αναλυσω! ευχαριστω!